De lente is begonnen! Dit betekent dat de bloemetjes weer gaan bloeien, het zonnetje weer tevoorschijn komt en dat we meer kleur brengen in onze outfit! De lila kleuren worden weer in de kleding toegepast en zien we deze langzamerhand weer in de winkels liggen. Na het bezoek aan de winkelstraat trekken we langzamerhand de terrasjes op, en genieten we van het schitterende lenteweer. De lente-outfit kan weer uit de kast, de terrasjes kunnen weer open, het is tijd voor een gezellige tijd. Het is lente!

Wat voor een outfit zal ik kiezen en wat zijn de modetrends?

Wat zijn de modetrends van dit jaar, en hoe ga ik dit toepassen in mijn outfit? Dit is een vraag die ieder jaar aan bod komt. De modetrends voor in de lente zijn meestal wel standaard. Tegenwoordig zien we wel een beetje dat slangenprint, het vroegere tijgerprint heeft verslagen, en dat de lila kleuren weer in de mode zijn. Ook bij de schoenen zijn er constante veranderingen. Iedere dag komen er nieuwe schoenen uit van de grootste merken. Er wordt zo goed ingespeeld op de klanten, dat een schoen met een kleine aanpassing al gelijk de nieuwe hype is

Hoe maak ik mijn outfit stoer?

Een stoere outfit, de trend zet zich voort vanuit de herfst en winterperiode. Een outfit kan perfect stoer worden gemaakt met behulp van stoere schoenen. Een voorbeeld van stoere schoenen zijn sendra laarzen. Deze laarzen van het merk Sendra maken je outfit stoer en compleet. Door de leren uitstraling en de gave print zorg je voor een echte cowboy-look! De laarzen zijn gemaakt van stoer gestikt leer, met schuine hakken, en riempjes wat de cowboylaarzen helemaal afmaakt. Met sendra laarzen zorg je dus voor een echte wilde westen, stoere cowboy look. Verder zijn de laarzen ideaal voor een lente outfit, een outfit voor het festival of voor een stoere uitstraling op de werkvloer.

Hoge of laarsjes, kies wat bij je past!

Sendra laarzen zijn in een hoge, of in een lage variant te verkrijgen. Een hoge laars kan bijvoorbeeld erg leuk zijn wanneer je de broekspijpen in de schoen stopt. Hiermee krijg je een overloop van broek tot laars, wat jouw laars laat opvallen bij mensen. Ook kun je kiezen voor een lagere variant van de sendra laarzen. Deze lagere variant kun je rustig onder je broek dragen, zonder je broek in je laars te hoeven stoppen. Echter is de keuze aan jou, wat bij jou het beste past. Sendra laarzen maken je outfit niet alleen compleet, maar ook stoer in jouw lente outfit!