Sokkels

Product 1-12 van 12
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

 

Ideaal om bloempotten of kunstwerken op een voetstuk te zetten. Sokkels zorgen ervoor dat uw trots nog strakker en beter gepresenteerd worden. Perfect voor in de (show) tuin, erg mooi rondom terras en woonkamer. Wij bieden een assortiment sokkels van Aluminium en Cortenstaal. Ieder met haar unieke eigenschappen en eigen voorkomen.

Cortenstaal Sokkels

Gemaakt van 2 mm Cortenstaal en bijzonder sfeervol. De sokkels van Cortenstaal hebben een zeer sfeervol en robuust voorkomen. Dankzij het gebruik van onbehandeld Cortenstaal zal er tevens een extra roest laag ontwikkeld worden rondom om de sokkel. Hierdoor wordt de sokkel oersterk en krijgt het eigen voorkomen wat bekend is bij Cortenstaal. Optioneel zijn deze sokkels leverbaar in een dikkere uitvoering van 3 mm.

Aluminium Sokkels

Straks afgewerkt en leverbaar in alle RAL kleuren. De prachtige sokkels van Aluminium staan bijzonder stijlvol in de strakkere tuinen. Standaard worden de sokkels uitgevoerd in 3 mm aluminium in de kleur zwart grijs. Maar praktisch alle afmetingen en kleuren zijn mogelijk. Prachtige sokkels voor een diversiteit aan mogelijkheden.

Maatwerk

Op zoek naar een sokkel naar specifieke afmetingen? Geen enkel probleem. Wij leveren sokkels in alle maten. Daarnaast zijn de sokkels van aluminium ook leverbaar in alle RAL kleuren. Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.